A L U M D O O R S

Зачекайте

Preloader Loading Cancel.

Київ, проспект Науки, 45, офіс 214 + 38 (067) 107 66 77 Пн-Пт: 9.00-18.00

Багатьох господарів цікавить, чи можна двері прихованого монтажу встановлювати у приміщеннях з високим рівнем вологи та пару – у санвузлах, у ванній або душовій кімнаті, сауні чи басейні. Можна, якщо це – приховані двері ALUMDOORS AQUA з нашої серії спецдверей з надзвичайними властивостями. Ці двері мають особливості, завдяки яким не псуються від вологи та пару як звичайні міжкімнатні
двері. В чому ж їх секрет?
 

ГІДРОФОБНІ МАТЕРІАЛИ

Гідрофо́бність (англ. hydrophoby, water-repellency) – властивість деяких речовин та матеріалів не змочуватися і відштовхувати воду. Саме
з таких стійких до вологи матеріалів виготовляються приховані двері ALUMDOORS AQUA. Зокрема, використовуються наступні інновації:

Вологостійкий МДФ товщиною 6 мм. Він не розкисає від впливу пари та вологи, стійкий до температурних коливань та зміни тиску, тому дверне полотно залишається рівненьким та цупким як у день монтажу дверей, а не йде горбами чи хвилями як звичайні матеріали, які бояться вологи та пари і розвалюються від стрибків тиску і температури.

Вологостійкий екструдований стиродур. Якісний наповнювач дверного полотна, який забезпечує його корисні властивості – високу шумоізоляцію (до 60 Дб) та високу енергоефективність. Саме завдяки стиродуру з ванної або душової кімнати чи сауни не просочується назовні вологе тепло, створюється комфортна атмосфера для водних процедур. А в інших кімнатах не чутно плескіт води, роботу пральної машини або змив унітазного бачка.

Вологостійкі ущільнювачі та фурнітура. Для виготовлення прихованих дверей ALUMDOORS AQUA використовуються гідрофобні ущільнювачі та якісна фурнітура – петлі і замок, які не бояться вологи та не іржавіють, бо мають спеціальне покриття.

ВОЛОГОСТІЙКЕ ДВЕРНЕ ПОЛОТНО

Базове дверне полотно дверей ALUMDOORS AQUA погрунтовано інноваційною універсальною ґрунтовкою з високою адгезією, завдяки якій на полотно легко наноситься та міцно тримається фарба.

За бажанням клієнта дверне полотно може бути пофарбовано на нашому виробництві на сучасному промисловому обладнанні в будь-який з понад 200 кольорів RAL-палітри. Заводське фарбування дуже якісне та є кращим вибором, адже ми використовуємо спеціальну фарбу та багатошарове нанесення для ідеального тону та покриття дверного полотна. Якщо клієнт бажає пофарбувати полотно власними силами, радимо використовувати спеціальну гідрофобну фарбу.

Для оздоблення дверного полотна можна також застосувати дзеркало або емалероване загартоване скло, оскільки ці матеріали не псуються від вологи та пару.

Київ, проспект Науки, 45, офіс 214 alumdoorsdveri@gmail.com +380671076677
uk