A L U M D O O R S

Зачекайте

Preloader Loading Cancel.

Київ, проспект Науки, 45, офіс 214 + 38 (067) 107 66 77 Пн-Пт: 9.00-18.00

В чому відмінність прихованих дверей від звичайних?

23 Серпня, 2023 admin 0 Comments

Всі двері прихованого монтажу відрізняються особливою будовою, яка впливає на зовнішній вигляд конструкції  та  встановлення. Інноваційність монтажу робить приховані двері зручними в експлуатації та популярними у дизайнерів інтер’єрів. Проте, перш ніж встановити їх, треба врахувати плюси та мінуси дверей.

В ЧОМУ ОСОБЛИВОСТІ ДВЕРНОГО ПОЛОТНА?

Двері прихованого монтажу – це двері з прихованою коробкою, які візуально непомітні на тлі стіни, адже не мають традиційних дверних лиштв. Приховані двері можуть мати полотно різного типу – під фарбування, декоративну штукатурку або шпалери, полотно може бути декороване дзеркалом або емалерованим загартованим склом, шпоноване. Завдяки особливостям конструкції – міцній цільнолитій алюмінієвій коробці – полотно дверей розташовується в рівень зі стіною, не виступаючи за її межі. В залежності від потреб дизайну, двері прихованого монтажу можна зробити непомітними, пофарбувавши або оздобивши так само, як стіну. Або навпаки зробити їх стильним акцентом інтер’єру, виділивши полотно на фоні стіни.

В ЧОМУ ОСОБЛИВОСТІ МОНТАЖУ?

Двері прихованого монтажу встановлюються в два етапи. Перший виконується на початку ремонту до чистових оздоблювальних та гіпсокартонних робіт. На першому етапі на готову підлогу або відмірений рівень монтується алюмінієвий короб прихованої двері разом з полотном. Встановлені двері стоять добу, потім полотно знімається, починається другий етап – власне, чистові оздоблювальні роботи. Полотно фарбується, на нього наноситься декоративна штукатурка або клеються шпалери, потім декороване полотно знову вішається на коробку. Паралельно виконується декор стін.

Київ, проспект Науки, 45, офіс 214 alumdoorsdveri@gmail.com +380671076677
uk